Marineland Antibes

Marineland

Marineland ligger godt plassert i forhold til flere av de store byene på Cote d’Azur. Feriebyen Antibes ligger rett sør for Marineland, mens både Nice og Cannes ligger kun en 15-17 kilometers biltur unna.

Marineland er en stor dyrepark med store akvarier og mange utendørs bassenger. Det er Europas største park av sitt slags, og ved parkens største arena er det plass til 4.000 tilskuere! Her kan man se show med store spekkhuggere (som det eneste stedet i Europa), og til tross for stigende kritikk mod spekkhuggere i fangenskap, er showene veldig populære blant gjestene.

Det er også daglige utendørs show med bl.a. delfiner og sjøløver, som spesielt vekker begeistring hos det yngre publikum. Det er en god idé å orientere seg om tidspunktene for de forskjellige showene ved ankomst, for så å tilrettelegge turen rundt i parken etter det.

Marineland

Marineland har også mange akvarier i alle mulige størrelser. Her finner man hundrevis av eksotiske fisk og ikke minst haier i det største akvariet. Haiene kan man også beundre fra tunnelen som går gjennom vannet. Det store ”frysehuset” med to forskjellige pingvin-arter kan også være en interessant opplevelse.

Fornøyelsesparken har også fine lekeplasser der familien kan ta en pause og kanskje spise en deilig is.

Hvis sulten blir for stor, så er det flere kafeer og restauranter hvor man kan sitte ute eller inne og spise. Utvalget er mest fastfood som burger, sandwich og pølser. Det største utvalget har restauranten Marina Bay, som også har utsikt over spekkhuggernes, delfinenes og sjøløvens bassenger.

Marineland Antibes orca

I 2024 er prisen 25-40 Euro for voksne og 25-33 Euro for barn (dyrest i helgen). Der er også mulighet for gode rabatter via Marineland sin hjemmeside. Her kan man også kjøpe billetter som dekker inngang til både Marineland og vannlandet Aquasplash, som ligger like ved.

Marineland kart
Marineland ligger i et område fylt med aktivitetsparker. I tillegg til Marineland har man vannlandet Aquasplash, fornøyelsesparkene Antibes Land og Kids Island, samt den store minigolfbanen Adventure Golf.