Dansk  Svenska  Norsk

 

Hoteller med rabat

Se tilbud her


Cote d'Azur


 Antibes
 Cagnes
 Cannes
 Eze Village
 Mandelieu
 Menton
 Monaco
 Nice
 Port Cogolin
 Port Grimaud
 Saint-Aygulf
 Sainte-Maxime
 St. Raphaël
 St. Tropez
 Théoule
 Villefranche


Hoteller

Aktiviteter


Vejr og klima

 

 
 

Aktiviteter på Côte d'Azur

Marineland
Ved Antibes ligger Marineland, der er et kæmpe inden- og udendørs akvarium med mange daglige shows. Det er Europas største af sin slags og den store arena har plads til 4.000 tilskuere!

Det er samtidig det eneste sted i Europa, hvor man kan opleve et show med de fascinerende spækhuggere, hvis popularitet toppede med 'Free Willy' filmene. Der er også daglige udendørs shows med bl.a. delfiner og søløver.

Marineland har også mange akvarier i alle mulige størrelser. Her er der et utal af eksotiske fisk og ikke mindst hajer i det største akvarium. Dem kan man også beundre fra den 'hajtunnel' der går gennem vandet.

Parken har flere andre dyr at byde på, bl.a. de betagende Galapagos-skildpadder, som man både kan se gennem glas og fra en gangbro over deres bassin.

Som i de fleste andre parker er der rig mulighed for at spise sig mæt og fattig i Marineland, prøv at få en plads i cafeteriaet med udsigt over spækhuggernes bassiner.

I 2015 er prisen 39,90 Euro for voksne og 32 Euro for børn. Det er muligt at købe en billet der kan bruges i alt to dage (indenfor en periode på seks dage) til både Marineland og det nærliggende Aquasplash. Denne billet koster i 2011 54,90 Euro for voksne og 44 Euro for børn.
 

 

   
 

Privacy policy